Rekonstrukce fasády spádovištního stavědla v Děčíně

15.10. 2020527x

Čtyřpodlažní administrativní objekt z roku 1986 se dočkal nové moderní fasády.

Středisko pozemních staveb nahradilo stávající nedostatečné zateplení a zavěšený plášť z tzv. boletických panelů novým kontaktním zateplením v kombinaci se systémem ocelových kazet a soklem ze stěrky z probarveného kameniva. Vše v kombinaci firemních barev Správy železnic, tedy tmavě modré a oranžové. Dále byly provedeny i nové okapové chodníčky a klempířské a zámečnické prvky. Rekonstrukce fasády je provedena také na vedlejším přízemním objektu.

Součástí projektu byly také drobné vnitřní úpravy po demontážích stávajících panelů. Výměna oken a zateplení střechy bylo provedena již před rekonstrukcí fasády.

Realizace stavby začala v říjnu loňského roku a skončila v polovině letošního září.

Stav objektu před rekonstrukcí fasády
Objekt spádovištního stavědla po rekonstrukci fasády
Fasáda v kombinaci firemních barev Správy železnic
Fasáda s kontaktním zateplením v kombinaci se systémem ocelových kazet

 Sdílejte článek s přáteli či kolegy...

  • Sdílejte článek s přáteli
  • Sledujte nás také na sítích
  • Volná pracovní místa
  • Nejnovější příspěvky
  • Rubriky
  • Archivy